Sectoren

Onze veiligheidsopleidingen zijn bedoeld voor personen die werken met of in elektrische installaties, maar ook voor werknemers die vlakbij de installaties bijvoorbeeld schilder-, bouwkundige- of schoonmaakwerkzaamheden verrichten. We zien met name cursisten die werkzaam zijn voor energiebedrijven of bedrijven in de industrie en utiliteit. Afhankelijk van de rol die vervuld wordt en de branche waarin de technicus werkzaam is, is een andere opleiding nodig.

Industrie & utiliteit

Bij werken met elektriciteit in industriebedrijven of utiliteitsgebouwen is veiligheid essentieel. Energietechnici kunnen hun kennis en kunde aantonen met een Stipel I&U (Industrie & Utiliteit) certificaat. De richtlijnen hiervoor zijn gebaseerd op de normen NEN3140 (laagspanning) of NEN3840 (hoogspanning).

Energievoorziening

Veilig werken is in de elektrotechniek van groot belang. Energietechnici kunnen hun kennis van veilig werken met elektriciteit aantonen met een persoonsgebonden certificaat. Stipel PCE (persoonscertificering energiebedrijven) is het bewijs dat zij veilig kunnen werken aan netten en elektrische installaties van energiebedrijven in Nederland.

Wat onze klanten zeggen

Klanten die je voor gingen

Benieuwd wat wij voor u kunnen
betekenen?

Op zoek naar een erkende opleider voor (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ruime ervaring, is flexibiliteit in planning de grote kracht van Normec Inrush. Door de flexibele planning, sluiten onze opleidingen goed aan op de behoefte van onze klanten binnen het dagelijks werk.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op