Werken bij

Ons bedrijf groeit en wij zijn altijd op zoek naar geschikte docenten. Normec Inrush is een dynamisch bedrijf en wij werken op diverse locaties in Nederland en daarbuiten. Vanzelfsprekend bieden wij u een passend pakket arbeidsvoorwaarden en een gedegen inwerkperiode aan in een stabiele en prettige omgeving. Ook als u reeds met pensioen bent, maar graag als flexibele docent af en toe een cursus wilt geven, nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen.

Over ons

Wij geloven in onze veiligheidsopleidingen. De procedures die wij onderwijzen geven vertrouwen bij werken met elektriciteit, zodat iedereen aan het eind van de dag weer gezond naar huis kan gaan. Om dit voor elkaar te krijgen, werken we met 16 docenten uit de praktijk. Allemaal hebben ze ruime ervaring in het veiligstellen van werkgebieden variërend van laagspanning 230 V tot ultra hoge spanningen t/m 380 kV.

Benieuwd wat wij voor u kunnen
betekenen?

Op zoek naar een erkende opleider voor (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ruime ervaring, is flexibiliteit in planning de grote kracht van Normec Inrush. Door de flexibele planning, sluiten onze opleidingen goed aan op de behoefte van onze klanten binnen het dagelijks werk.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op