Lesmateriaal

Normec Inrush ontwikkelt zich continu en werkt aan kwaliteitsverbetering door innovatie van lesmateriaal en evaluaties van de opleidingen. Met smartboards in onze theorielokalen zetten we in op een vernieuwende manier van lesgeven. Ook creëren we in onze theorielessen interactieve momenten met digitale polls. De antwoorden zijn direct zichtbaar op het smartboard, waardoor er een onderling een leuke dynamiek ontstaat.

Normec Inrush App

De Normec Inrush-app ondersteunt cursisten met allerlei zaken: linkjes naar relevante websites, het evalueren, inschrijven en de instructiefilmpjes.

Download de app

E-Learning

Wij bieden alle cursisten de mogelijk tot e-learning. Vooral voor technisch personeel is dit een uitkomst.

E-learning portaal

Online Q&A

Theorie is soms taai. Daarom geven we de cursisten de gelegenheid tot het stellen van vragen via skype op gezette tijden

Instructie video’s

Bekijk onze handige instructievideo’s als aanvulling op het lesmateriaal.

Bekijk de video’s

Benieuwd wat wij voor u kunnen
betekenen?

Op zoek naar een erkende opleider voor (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ruime ervaring, is flexibiliteit in planning de grote kracht van Normec Inrush. Door de flexibele planning, sluiten onze opleidingen goed aan op de behoefte van onze klanten binnen het dagelijks werk.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op