Energievoorziening

Veilig werken is in de elektrotechniek van groot belang. Energietechnici kunnen hun kennis van veilig werken met elektriciteit aantonen met een persoonsgebonden certificaat. Stipel PCE (persoonscertificering energiebedrijven) is het bewijs dat zij veilig kunnen werken aan netten en elektrische installaties van energiebedrijven in Nederland.

Opleidingen

Voor werkzaamheden aan netten en installaties van netbeheerders (bijv. Stedin, TenneT, Alliander, Delta, Enexis, Westland etc.) zijn aparte Stipel PCE-certificaten ontwikkeld. Normec Inrush verzorgt ook deze opleidingen. Dit betreft zowel certificering voor de BEI BLS (laagspanning), als de BEI BHS (midden- en hoogspanning). De certificering is gebaseerd op de door Netbeheer Nederland uitgegeven regelgeving inclusief veiligheidswerkintructies (VWI’s). De opleidingen zijn gebaseerd op eind- en toetstermen van de Stipel PCE-certificatieschema’s.

Maatwerkopleidingen

Heeft uw organisatie specifieke vragen of trainingsbehoeften? Dan is een maatwerkopleiding bij Normec Inrush de oplossing. Wij kunnen specifieke aanpassingen op de standaard opleidingen aanbieden. Ook geven we cursussen op locatie van de klant, in het Engels en zelfs buiten Nederland. Onze planning denkt graag mee over de mogelijkheden.

Klanten die je voor gingen

Benieuwd wat wij voor u kunnen
betekenen?

Op zoek naar een erkende opleider voor (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ruime ervaring, is flexibiliteit in planning de grote kracht van Normec Inrush. Door de flexibele planning, sluiten onze opleidingen goed aan op de behoefte van onze klanten binnen het dagelijks werk.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op