Opleidingslocaties

Normec Inrush heeft vier locaties verspreid over Nederland die goedgekeurd zijn voor (Stipel) veiligheidsopleidingen. Op deze locaties werken we met echte spanning, om de leeromgeving zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de werkomgeving.

Heemskerk

In Heemskerk zit onze hoofdvestiging. Op de eerste verdieping is een verblijfsruimte en een examenlokaal (theorie). Hier kunnen kandidaten in alle rust wachten op hun praktijkexamen en het theorie-examen afleggen. Beneden ligt het lesmateriaal opgeslagen en worden, zonder de cursisten en examenkandidaten te storen, lespakketten voor de andere locaties klaargezet. Naast opleidingslocatie dient het pand ook als kantoor van Normec Inrush.

De Trompet 1680, 1967 DB Heemskerk

Oude-Tonge

Ook in Oude-Tonge staat een opleidingslocatie voor gebruik van hoog- en laagspanningsinstallaties. Het is een bijzondere plek. De locatie ligt op het eiland Goeree Overflakkee, ingeklemd tussen Zeeland en de zuidelijke Randstad en omgeven door de Noordzee, Haringvliet en Grevelingenmeer. En toch maar een kwartiertje rijden vanaf Rotterdam en de Rijnmond.

Boezemweg 13h, 3255 MC Oude-Tonge

Maasdijk

Voor alle cursussen in hoog- en laagspanning kunt u ook in Maasdijk terecht. Op deze locatie bieden we ook het overige aanbod aan, zoals maatwerkcursussen.

Honderdland 109, 2676 LT Maasdijk

Assen

Per 1 oktober opent onze nieuwe locatie in Assen. Hier bieden we het volledige cursusaanbod aan. Voor alle opleidingen in hoog- en laagspanning en ook voor maatwerkopleidingen kunt u hier terecht.

Aziëweg 19, 9407 TC Assen

Benieuwd wat wij voor u kunnen
betekenen?

Op zoek naar een erkende opleider voor (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ruime ervaring, is flexibiliteit in planning de grote kracht van Normec Inrush. Door de flexibele planning, sluiten onze opleidingen goed aan op de behoefte van onze klanten binnen het dagelijks werk.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op