Maatwerkopleidingen

Heeft uw organisatie specifieke vragen of trainingsbehoeften? Dan is een maatwerkopleiding bij Normec Inrush de oplossing. Wij kunnen specifieke aanpassingen op de standaard opleidingen aanbieden. Ook geven we cursussen op locatie van de klant, in het Engels en zelfs buiten Nederland. Onze planning denkt graag mee over de mogelijkheden. Van te voren leggen we vast aan welke eisen de kandidaten moeten voldoen om te slagen voor de cursus op maat. Voor een maatwerkopleiding wordt een lesprotocol opgesteld, waarin we de inhoud, locatie, lengte en het examen vastleggen.

Op locatie

Sommige bedrijven willen graag trainen in hun eigen installaties of op hun eigen locatie. Dat kunnen we met een maatwerkopleiding inrichten.

Mobiel laagspanningspracticum

Ook kunnen wij met ons mobiele laagspanningspracticum on-site trainingen verzorgen.

Engelstalig

Steeds meer bedrijven vragen om een cursus in het Engels. Hoewel de Stipel gecertificeerde opleidingen niet in het Engels beschikbaar zijn, bieden wij wel veiligheidsopleidingen op Stipel-niveau in het Engels aan. Deze cursussen worden afgesloten met een Normec Inrush-examen en -certificaat. Bekijk onze Engelstalige opleidingen.

Certificaat op maat

Maatwerkopleidingen kunnen niet Stipel gecertificeerd worden, maar Normec Inrush komt in iedere maatwerkopleiding zoveel mogelijk tegemoet aan de algemene Stipel eindtermen. Iedere maatwerkopleiding kan geëxamineerd worden en als een kandidaat slaagt, wordt een Normec Inrush-certificaat uitgereikt. De slagingseisen worden vooraf vastgelegd.

Arc Flash Risk Training

Deze training wordt alleen op aanvraag gegeven. Met deze klantgerichte training bent u in staat om zelfstandig een LS- en MS-Installatie te beoordelen en de juiste maatregelen te nemen. Lees meer over de inhoud van de Arc Flash Risk Training.

Normopleidingen: NEN 3140 en NEN 3840

Normec Inrush verzorgt normopleidingen zoals NEN 3140 voor laagspanning, NEN 3840 voor hoogspanning, of een combinatie van beiden. Deze opleidingen zijn zowel mogelijk bij Normec Inrush op één van de locaties of op een nader af te spreken (klant)locatie. Het examen bestaat uit een Normec Inrush-toets.

Onze aanpak

Leren moet leuk en onderhoudend zijn, daarom bestaan onze opleidingen altijd uit een theoretisch en een praktisch deel. Voor het theoretische deel bieden wij een mix van traditioneel in-house lesaanbod en interactieve online modules. De praktijkopdrachten geven bovendien een goed beeld geven van risico’s en maatregelen in de elektrotechniek.

Wat onze klanten zeggen

Klanten die je voor gingen

Benieuwd wat wij voor u kunnen
betekenen?

Op zoek naar een erkende opleider voor (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ruime ervaring, is flexibiliteit in planning de grote kracht van Normec Inrush. Door de flexibele planning, sluiten onze opleidingen goed aan op de behoefte van onze klanten binnen het dagelijks werk.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op