Onze aanpak

Onze opleidingen zijn bedoeld voor personen die werken met of in elektrische installaties, maar ook voor werknemers die vlakbij de installaties bijvoorbeeld schilder-, bouwkundige- of schoonmaakwerkzaamheden verrichten. Altijd met veiligheid als uitgangspunt.

Normec Inrush maakt leren leuk

Leren moet leuk en onderhoudend zijn, daarom bestaan onze opleidingen altijd uit een theoretisch en een praktisch deel. In overleg kunnen wij praktijkoefeningen in het elektriciteitsnet van de klant voorbereiden en deze opnemen in de opleiding en het examen.

Onze trainingen bestaan voor een groot deel uit praktijkopdrachten, die een goed beeld geven van risico’s en maatregelen in de elektrotechniek. Theorie en technisch personeel is niet altijd een makkelijke combinatie, daarom bieden wij een mix van traditioneel in-house lesaanbod, aangevuld met online ondersteuning (online les, e-learning, Moodle-les en Q&A).

Wat onze klanten zeggen

E-learning

Wij bieden alle cursisten de mogelijk tot e-learning. Vooral voor technisch personeel is dit een uitkomst. Op een interactieve manier wordt de theoriestof eigen gemaakt. Ook in het geval van een verlopen basiscertificaat biedt e-learning ondersteuning. Vaak hoeft dan niet meer de hele basisopleiding opnieuw te worden gedaan, maar volstaat e-learning om de basistoets opnieuw te halen.

Vooropleiding

Voor Stipel PCE-opleidingen zijn specifieke vooropleidingen noodzakelijk. Bij de overige cursussen is een vooropleiding niet verplicht, maar voor het niveau VP en IV/WV is het opleidingsniveau mbo 3-elektrotechniek wel wenselijk. Naast de cursussen biedt Normec Inrush diverse ondersteunende vormen van leren, zoals e-learning en extra (online) lesondersteuning. Er wordt verwacht dat cursisten ook zelf studeren. Per opleiding geven we een indicatie van het aantal studie-uren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen
betekenen?

Op zoek naar een erkende opleider voor (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ruime ervaring, is flexibiliteit in planning de grote kracht van Normec Inrush. Door de flexibele planning, sluiten onze opleidingen goed aan op de behoefte van onze klanten binnen het dagelijks werk.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op