Het zijn de docenten die het ‘m doen…

Boris Samardzic is senior techdesk operator bij het GVB in Amsterdam. Een kantoorfunctie, maar omdat hij in ruimtes komt die onder spanning staan heeft hij toch het certificaat Vakbekwaam Persoon Laagspanning nodig. Hij volgde in september de herhalingscursus bij Pepijn Hermeling. We spreken hem op een mooie dag, als hij net examen heeft gedaan.

Onze samenwerking met Normec Inrush

“Ik ben geslaagd! Ik ben heel blij, want ik ben niet zo’n studiebol. Bij langere teksten dwaal ik al snel af, zeker bij de lange passages over wet- en regelgeving. Gelukkig waren de belangrijkste zaken samengevat op PowerPoint-sheets. Dat scheelt. Met quizjes op Kahoot hebben we ons voorbereid op het examen. Dan wordt het leuk, want dan komt het competitie-element naar boven: wie is de beste en wie de slechtste van de klas? Verder zijn het de docenten voor de klas die een cursus bij Normec Inrush leuk maken. Ze gebruiken veel humor en kennen het vakjargon van ‘buiten’, want ze hebben zelf ook in de elektrotechniek gewerkt. We spreken dezelfde taal.”

Wat onze klanten zeggen

Benieuwd wat wij voor u kunnen
betekenen?

Op zoek naar een erkende opleider voor (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ruime ervaring, is flexibiliteit in planning de grote kracht van Normec Inrush. Door de flexibele planning, sluiten onze opleidingen goed aan op de behoefte van onze klanten binnen het dagelijks werk.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op