Zo maakt Normec Inrush leren leuk…

Alex Benardi is hoofd elektrotechnisch ingenieur bij Yondr Group, in een datacentrum in Agriport. Hij volgde de herhalingscursus Vakbekwaam Persoon Hoog- en Laagspanning bij Jan-Willem Bogaards. Engelstalig. Zijn eerste certificering was in 2016.

De opleiding bij Normec Inrush

“Het is me opgevallen dat er sinds de vorige keer veel nieuwe lesvormen bij zijn gekomen. Video’s bijvoorbeeld en programma’s waarin je tekeningen en schetsen kunt maken. Die variatie, en het feit dat de lessen niet te lang duren, maken het leren leuk. Vanwege corona konden we niet meer allemaal tegelijk de praktijkruimte in, zoals vorige keer. Maar dat was opgelost door videocamera’s op te hangen in de praktijkruimtes en het klaslokaal. Via de camera konden we in de klas toch volgen wat er in de praktijkruimte gebeurde. Dat werkt geweldig. Ik vind het een briljante oplossing. We kijken nu of we bij Yondr ook camera’s in werksituaties kunnen toepassen.”

(Alex heeft de Italiaanse nationaliteit, zijn woorden zijn vertaald uit het Engels)

Wat onze klanten zeggen

Benieuwd wat wij voor u kunnen
betekenen?

Op zoek naar een erkende opleider voor (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ruime ervaring, is flexibiliteit in planning de grote kracht van Normec Inrush. Door de flexibele planning, sluiten onze opleidingen goed aan op de behoefte van onze klanten binnen het dagelijks werk.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op