Zo maakt Normec Inrush leren leuk…

Alex Benardi is hoofd elektrotechnisch ingenieur bij Yondr Group, in een datacentrum in Agriport. Hij volgde de herhalingscursus Vakbekwaam Persoon Hoog- en Laagspanning bij Jan-Willem Bogaards. Engelstalig. Zijn eerste certificering was in 2016.

De opleiding bij Normec Inrush

“Het is me opgevallen dat er sinds de vorige keer veel nieuwe lesvormen bij zijn gekomen. Video’s bijvoorbeeld en programma’s waarin je tekeningen en schetsen kunt maken. Die variatie, en het feit dat de lessen niet te lang duren, maken het leren leuk. Vanwege corona konden we niet meer allemaal tegelijk de praktijkruimte in, zoals vorige keer. Maar dat was opgelost door videocamera’s op te hangen in de praktijkruimtes en het klaslokaal. Via de camera konden we in de klas toch volgen wat er in de praktijkruimte gebeurde. Dat werkt geweldig. Ik vind het een briljante oplossing. We kijken nu of we bij Yondr ook camera’s in werksituaties kunnen toepassen.”

(Alex heeft de Italiaanse nationaliteit, zijn woorden zijn vertaald uit het Engels)

Wat onze klanten zeggen

Benieuwd wat wij voor u kunnen
betekenen?

Maecenas sed auctor ligula. Mauris convallis purus ac neque vestibulum, sed faucibus purus bibendum. Aliquam libero lectus, dapibus eget faucibus sit amet, condimentum ac erat. Nulla varius ligula vitae diam convallis sollicitudin.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op