Vacature Docent

Ons bedrijf groeit en daarom zijn wij voortdurend op zoek naar geschikte docenten voor veiligheidsopleidingen in hoog- en laagspanning. De uren zijn flexibel: van fulltime tot parttime, als zzp’er of gepensioneerde, alles is mogelijk. Vanzelfsprekend heb je voor deze functie ervaring nodig in de elektrotechniek en kennis van veiligheidsprocedures. De procedures die je onderwijst, geven de cursisten vertrouwen bij werken met elektriciteit, zodat iedereen aan het eind van de dag weer gezond naar huis kan gaan. En als een cursist slaagt, krijgt deze na de cursus een certificaat.

Functie

Als docent bij Normec Inrush geef je veiligheidsopleidingen op het gebied van hoog- en/of laagspanning. Je maakt je eigen lesmateriaal en verzorgt de theorie- en praktijklessen. Samen met de andere docenten zorg je ook voor het onderhoud van de installaties op onze opleidingslocaties.

Normec Inrush wil niet alleen haar cursisten de beste opleiding bieden, maar we willen ook dat onze docenten zich blijven ontwikkelen. Dat komt de cursist weer ten goede. Daarom scholen we onze docenten bij en organiseren we onderling audits en feedback tijdens opleidingsmomenten. Hierdoor ontstaat kruisbestuiving, waarbij docenten van elkaar leren en die kennis kunnen toepassen in hun eigen opleidingen.

Wij zoeken iemand met…

 • minimaal mbo-niveau, maar bij voorkeur een achtergrond in hbo-elektrotechniek of een vergelijkbaar werk- en denkniveau;
 • aantoonbare praktijkervaring met industriële elektrotechnische processen en hoogspanningstechniek;
 • ervaring in lesgeven/opleiden van personeel;
 • een proactieve en klantgerichte houding;
 • veel zelfvertrouwen;
 • een hands-on mentaliteit.

Over Normec Inrush

Normec Inrush is een dynamisch bedrijf en wij werken op diverse locaties in Nederland en daarbuiten. Ons bedrijf heeft een goede naam en reputatie binnen de branche en zijn daarmee erg in trek wanneer het gaan om veiligheidsopleidingen. De arbeidsvoorwaarden zijn bij ons (zeer) marktconform.

Solliciteer op deze vacature

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, pages, docx, txt, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 3.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen
  betekenen?

  Op zoek naar een erkende opleider voor (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ruime ervaring, is flexibiliteit in planning de grote kracht van Normec Inrush. Door de flexibele planning, sluiten onze opleidingen goed aan op de behoefte van onze klanten binnen het dagelijks werk.

  Vraag een offerte aan

  Neem contact met ons op