VP / AVP / WV Branche Hoogspanning

BEI BHS MS VP/AVP/WV

Deze gecombineerde herhalingscursus leidt op tot Vakbekwaam Persoon / Allround Vakbekwaam Persoon / Werkverantwoordelijke in de Branche Hoogspanning, domein Middenspanning Distributie.

De cursus behandelt onderwerpen die zijn gebaseerd op de vakbekwaamheidseisen van de Stichting Persoonscertificatie Elektrotechniek (Stipel PCE) en is rechtstreeks gekoppeld aan de praktijk. Deelnemers die de cursus met goed gevolg hebben doorlopen ontvangen het digitale certificaat VP, AVP of WV.

Certificaat

Stipel certificaat herhaling

Lengte

Lengte 1 dag VP; 3 dagen AVP; 4 dagen WV; exclusief examen

Prijs

Cursusprijs: € 2.085 excl. btw
Examen: € 435 excl. btw
Totaal: € 2.520 excl. btw

Echte spanning 400V of 10kV tijdens de practica

Flexibele planning De juiste opleiding in uw agenda

Ook Engelstalig Met Normec Inrush-certificaat

Maatwerkopleidingen

Heeft uw organisatie specifieke vragen of trainingsbehoeften? Dan is een maatwerkopleiding bij Normec Inrush de oplossing. Wij kunnen specifieke aanpassingen op de standaard opleidingen aanbieden. Ook geven we cursussen op locatie van de klant, in het Engels en zelfs buiten Nederland. Onze planning denkt graag mee over de mogelijkheden.

Klanten die je voor gingen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Op zoek naar een erkende opleider voor (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ruime ervaring, is flexibiliteit in planning de grote kracht van Normec Inrush. Door de flexibele planning, sluiten onze opleidingen goed aan op de behoefte van onze klanten binnen het dagelijks werk.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op