20-05-2019

Veiligheidscampagne ‘Beter dubbelcheck je je meter’

Het werken aan hoog- en laagspanningsinstallaties brengt risico’s met zich mee. We leren onze cursisten veilige procedures bij het werken aan deze installaties. Het gaat om veilige handelingen waarbij het voor een deel gaat om het bijbrengen van kennis en vaardigheden en voor het andere deel om bewustwording. Zo kan uw personeel op een veilige manier werkzaamheden uitvoeren aan installaties. Bij Inrush zijn we al bijna 20 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van deze cursussen.

90% van de cursisten die zakken voor de praktijk, maakt een essentiële fout
Wat we op onze trainingslocaties veel zien is dat een essentieel onderdeel vaak vergeten wordt. Zonder dit onderdeel wordt er niet 100% veilig gewerkt aan een installatie. Gelooft u dat van de cursisten die zakken voor hun praktijk, liefst 90% dit onderdeel vergeet tijdens het examen? Ook in de praktijk wordt dit vaak vergeten, ook nadat men de cursussen succesvol heeft afgerond. Dus wanneer men heeft laten zien dat men het wel begrijpt.

Bij Inrush willen we graag dat iedereen aan het eind van de dag gezond naar huis gaat. Altijd. We willen daarom een branche-brede gedragsverandering zien ;-). We lanceren bij deze de campagne: ‘beter dubbelcheck je meter’. Zo wordt het werken aan hoog- en laagspanningsinstallaties een stuk veiliger en zakt uw personeel niet meer op dit essentiële punt.

Zorgt u ook voor een veiligere werkomgeving? Deel dit filmpje met uw personeel!

Benieuwd wat wij voor u kunnen
betekenen?

Op zoek naar een erkende opleider voor (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ruime ervaring, is flexibiliteit in planning de grote kracht van Normec Inrush. Door de flexibele planning, sluiten onze opleidingen goed aan op de behoefte van onze klanten binnen het dagelijks werk.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op