11-08-2011

Stipel gecertificeerde opleidingen in Suriname

Inrush heeft weer een aantal opleidingen verzorgd voor het energie bedrijf Suriname. Het ging deze keer niet om een hercertificering maar om opleidingen voor personeel dat nog niet eerder gecertificeerd was maar wel werkzaamheden verrichte aan de diverse soorten hoogspanningsnetten. Het betrof dan met name Vakbekwame Personen/ Ploegleiders en Installatie- en Werkverantwoordelijken.

De groep Vakbekwame Personen zijn theoretisch- en praktisch getraind waarbij de praktijkoefeningen in het 6kV distributienet en in het 12kV bovennet zijn uitgevoerd. Bij de groep Installatie- en werkverantwoordelijke zijn de theorie en de praktijk oefeningen afgestemd op de dagelijkse schakel- en werkprocedures aan 33kV en 161kV bovengrondse netten.

Bijzondere trend

Dit jaar was er een bijzondere trend waar te nemen bij het voorbereiden en uitvoeren van de praktijkopdrachten. Inrush heeft de reeds gecertificeerde werkverantwoordelijken bij de voorbereiding en het uitvoeren van de praktijkopdrachten betrokken. Zo hebben zij zelf cursisten geïnstrueerd en geïnformeerd.

Vakbekwaam

We zijn er trots op om tot de conclusie te komen dat de cursisten die gecertificeerd zijn, bewijzen dat zij vakbekwaam zijn en weten waarover zij praten om de handelingen en procedures op de juiste en veilige wijzen uitvoeren. Na een korte vakantieperiode zullen in september meerdere gecertificeerde opleidingen bij EBS plaatsvinden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen
betekenen?

Op zoek naar een erkende opleider voor (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ruime ervaring, is flexibiliteit in planning de grote kracht van Normec Inrush. Door de flexibele planning, sluiten onze opleidingen goed aan op de behoefte van onze klanten binnen het dagelijks werk.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op