16-06-2014

Nieuw pand Heemskerk

Inrush BV heeft een extra pand betrokken aan de Trompet naast het bestaande pand van Inrush. Het afgelopen jaar is er druk gewerkt aan de verbouwing en inrichting van het pand en we kunnen met trots zeggen dat dat prima gelukt is. Het nieuwe pand is flink groter dan het oude pand aan de overzijde van de straat, zoveel ruimte dat er een extra practicum gebouwd kan worden afgestemd op eindgroepen hoogspanning gecombineerd met laagspanning zoals toegepast in de industrie, scheepvaart, de offshore en de windenergie.

Ook hoeven cursisten voor het afleggen van het examen niet meer de straat over te steken maar kunnen binnendoor, in een eigen ruimte zich rustig voorbereiden op het online theorie examen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen
betekenen?

Op zoek naar een erkende opleider voor (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ruime ervaring, is flexibiliteit in planning de grote kracht van Normec Inrush. Door de flexibele planning, sluiten onze opleidingen goed aan op de behoefte van onze klanten binnen het dagelijks werk.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op