15-04-2021

 Locatie in het nieuws: Oude-Tonge

Normec Inrush beschikt over meer opleidingslocaties in het land. Vier om precies te zijn. Iedereen die ons kent en volgt weet inmiddels wel dat onze hoofdvestiging in Heemskerk gevestigd is. Maar minder bekend is misschien is dat we ook twee volledig uitgeruste locaties hebben onder de rook van Rotterdam. Een niet onbelangrijke metropool voor bedrijfsactiviteiten. En dus voor gebruik van laag- en hoogspanningsinstallaties.

De opleidingslocaties staan in Maasdijk en Oude-Tonge om precies te zijn. En vooral Oude-Tonge is een bijzondere plek. Het ligt op het eiland Goeree Overflakkee dat ligt ingeklemd tussen Zeeland en de zuidelijke Randstad, en dat is omgeven door de Noordzee, Haringvliet en Grevelingenmeer. En toch maar een kwartiertje rijden vanaf Rotterdam en de Rijnmond. Dus zit je bedrijfslocatie rondom Rotterdam dan laten we je graag eens kennismaken met onze unieke eilandvestiging.

Benieuwd wat wij voor u kunnen
betekenen?

Op zoek naar een erkende opleider voor (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ruime ervaring, is flexibiliteit in planning de grote kracht van Normec Inrush. Door de flexibele planning, sluiten onze opleidingen goed aan op de behoefte van onze klanten binnen het dagelijks werk.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op