19-05-2022

Inrush wordt Normec Inrush

Om onze groeimogelijkheden nog beter te kunnen benutten, maakt Inrush al sinds december 2020 onderdeel uit van Normec Group. Het is nu tijd voor de volgende stap. Wij gaan verder onder de naam Normec Inrush.

De meerwaarde van Normec

Normec is in 2016 opgericht en biedt een totaalpakket op het gebied van (laboratorium)testen, analyses, inspecties en certificeringen. De toetreding tot Normec Group zorgt voor verdere kennisverbreding en verdieping in de branche en daarmee voor een nog betere dienstverlening aan onze klanten.

Wat verandert er?

Als klant merkt u in de dagelijkse praktijk weinig van deze wijziging. Het cursusaanbod en onze bekende flexibele opstelling als het gaat om planning en organisatie blijven onveranderd. Ook blijft directeur René Arends aan in zijn huidige functie. Wel merkt u dat onze huisstijl vanaf vandaag niet meer rood, blauw en geel is, maar oranje en grijs.

Ontdek onze nieuwe website

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe website. En daar zijn wij trots op! Dankzij de heldere vormgeving zult u nog makkelijker uw weg weten te vinden. Ook plaatsen wij regelmatig interessante nieuwsberichten op onze website.

Vragen?

Heeft u vragen over onze naamswijziging? Of bent u nieuwsgierig welke extra diensten u binnen Normec Group kunt onderbrengen? Neem dan gerust contact op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen
betekenen?

Op zoek naar een erkende opleider voor (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ruime ervaring, is flexibiliteit in planning de grote kracht van Normec Inrush. Door de flexibele planning, sluiten onze opleidingen goed aan op de behoefte van onze klanten binnen het dagelijks werk.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op