24-11-2020

 Inrush start met digitale Poortinstructie

Aan het eind van je werkdag weer veilig thuiskomen, dat is natuurlijk waar het allemaal om draait bij onze trainingen. Om cursisten nog beter voor te bereiden introduceren we nog dit jaar de digitale Poortinstructie.

Tijdens het bekijken van een filmpje leer je hoe je je moet gedragen in ruimtes die onder spanning staan. Dan volgt een toets. Heb je de vragen goed beantwoord, dan krijg je toegang tot de praktijkruimtes en kan de cursus beginnen. Onze cursisten kregen de basisregels rond veiligheid tot dusver altijd op de eerste cursusdag uitgelegd.
Binnenkort kun je dit dus thuis al leren, nog voordat je de drempel bij Inrush overstapt. Dit is een nieuwe stap in het zogenaamde Blended learning, met een mix van e-learning en contactlessen.

En het laat zien dat we veiligheid bij Inrush bloedserieus nemen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen
betekenen?

Op zoek naar een erkende opleider voor (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ruime ervaring, is flexibiliteit in planning de grote kracht van Normec Inrush. Door de flexibele planning, sluiten onze opleidingen goed aan op de behoefte van onze klanten binnen het dagelijks werk.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op