12-02-2011

Hoogspanningscursus Curaçao afgerond

In januari 2011 is in het hoog- en laagspanningspracticum van AQUALECTRA aan de Nijlweg in Curaçao weer een hoogspanningscursus afgerond. De groep bestond uit drie nieuwe hoogspanningsmonteurs van WEB Bonaire, twee nieuwe hoogspanningsmonteurs van Refineria ISLA Curaçao, twee veiligheidsfunctionarissen van Refineria ISLA Curaçao en twee functionarissen van Radio Nederland Wereldomroep.

Leerzame cursus

Tijdens de praktijk is zowel het 12kV bovennet als het 12kV kabelnet behandeld, door de theorie in de ochtend te koppelen aan de praktijk in de middag kan het in theorie geleerde direct worden toegepast in de praktijk. Het was, net als alle andere cursussen op de Antillen en Suriname, weer een leerzame cursus waar in een ontspannen sfeer veel kennis is overgedragen met betrekking tot het veilig werken in hoogspanningsnetten en installaties.

Benieuwd wat wij voor u kunnen
betekenen?

Op zoek naar een erkende opleider voor (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ruime ervaring, is flexibiliteit in planning de grote kracht van Normec Inrush. Door de flexibele planning, sluiten onze opleidingen goed aan op de behoefte van onze klanten binnen het dagelijks werk.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op