VP Laagspanning + Eindgroepen Hoogspanning

VP LS + EG HS IE

Deze basiscursus leidt op tot Vakbekwaam Persoon voor de Laagspanning + Eindgroepen Hoogspanning. De cursus behandelt onderwerpen die zijn gebaseerd op de vakbekwaamheidseisen van de Stichting Persoonscertificatie Elektrotechniek (Stipel, sectie 28) en is rechtstreeks gekoppeld aan de praktijk. Deelnemers die de cursus met goed gevolg doorlopen ontvangen het digitale Inrush certificaat VP Laagspanning + Eindgroepen Hoogspanning.

Certificaat

Normec Inrush certificaat basis

Lengte

Lengte 5 dagen inclusief examen

Prijs

Cursusprijs: € 2.450 excl. btw
Examen: € 320 excl. btw
Totaal: € 2.770 excl. btw

Echte spanning 400V of 10kV tijdens de practica

Flexibele planning De juiste opleiding in uw agenda

Ook Engelstalig Met Normec Inrush-certificaat

Maatwerkopleidingen

Heeft uw organisatie specifieke vragen of trainingsbehoeften? Dan is een maatwerkopleiding bij Normec Inrush de oplossing. Wij kunnen specifieke aanpassingen op de standaard opleidingen aanbieden. Ook geven we cursussen op locatie van de klant, in het Engels en zelfs buiten Nederland. Onze planning denkt graag mee over de mogelijkheden.

Klanten die je voor gingen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Op zoek naar een erkende opleider voor (Stipel) veiligheidsexamens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ruime ervaring, is flexibiliteit in planning de grote kracht van Normec Inrush. Door de flexibele planning, sluiten onze opleidingen goed aan op de behoefte van onze klanten binnen het dagelijks werk.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op